Therapie Leiden

Therapie Leiden en omgeving


Therapie Leiden en omgeving volgen doe je bij BMS-coaching. Ik ben Mirjam Amoraal, oprichtster van BMS-coaching, een bevlogen life coach én ervaringsdeskundige op het gebied van angststoornissen. Naast dat ik coaching sessies geef over een bewuste manier van leven, kun je bij mij ook terecht om te leren omgaan met angsten. Daarnaast geef ik retreats. Deze retreats zijn gericht op diverse zaken, zoals op de band tussen moeder en dochter of leven zonder angst. Zowel tijdens mijn therapieën als retreats kijken we samen naar de punten waarop jij vastloopt in het leven. Door je gedrag te herkennen, kunnen we dit aanpakken én veranderen. Met als doel om de regie over je leven weer terug te krijgen.

 

Angsttherapie Leiden: maak van je angst je kracht!


De angsttherapie Leiden en omgeving is deels gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ik heb namelijk jarenlang geleden aan paniekaanvallen. Door te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling, heb ik deze angst kunnen overwinnen. Sterker nog, van mijn angst heb ik als coach één van mijn krachten kunnen maken. Tijdens de angst therapie help ik jou op een doelgerichte en effectieve manier je angsten te overwinnen. Samen gaan we aan de slag om je vrijheid weer terug te krijgen. Leven vanuit vertrouwen, de touwtjes weer in handen krijgen en van angst je kracht maken komen dan ook allemaal aan bod tijdens de therapie.

 

Paniektherapie Leiden op diverse locaties


De paniektherapie Leiden kan plaatsvinden op verschillende locaties. Samen kijken we naar wat voor jou de beste optie is. Zo kunnen veel sessies prima via videobellen uitgevoerd worden, of kan ik afreizen naar jouw huis. Ook op mijn locatie in Nieuw-Vennep of in de buitenlucht kunnen we (een aantal) sessies plannen. Voor meer informatie raad ik je aan verder te lezen op mijn website, of mij direct te contacteren. Je bereikt me via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Wacht dus niet langer, en zorg er voor dat jij weer in je kracht komt te staan dankzij de hulp van BMS-coaching.