Yoga & Coaching Retreat

Yoga & Coaching Retreat


Een Yoga retreat met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Hoe kan je dichter bij jezelf blijven? Hoe neem je (weer)de regie over je leven? Hoe kom ik uit mijn vaste denkpatronen bij mijn gevoel? 

 

Deze Yoga & Coaching retreat is hét moment om meer in contact te komen met jezelf. Hierdoor kan je meer gaan leven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd. Je leert zowel je fysieke lichaam als je mentale lichaam beter kennen.  Zo ontdek je meer en meer je eigen kracht. Meer leven vanuit zelfcompassie en zelfliefde en minder leven vanuit je ego.


Alle yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen en er is voldoende ruimte om eventuele fysieke of mentalen uitdagingen te bespreken zodat dit kan worden meegenomen tijdens de lessen. Er zijn afwisselende lessen van dynamische tot zachte yogalessen. Dit bestaat voornamelijke uit speelse toegankelijke vinyasa en restorative/nidra yoga. 


Tijdens de 3-daagse retreat zullen er naast Yoga ook andere activiteiten plaatsvinden zoals een stiltewandeling, intuitief schrijven en er zijn mogelijkheden tot persoonlijke coaching. De activiteiten staan in het teken van de balans tussen body-mind-soul. Uiteraard is er in het programma genoeg ruimte voor eigen invulling en tijd met jezelf. 


De retreat wordt verzorgd in samenwerking met Marlies Mackaaij van Macka Yoga. Zij is naast Yoga docent ook een goede vriendin.


Voor wie?

Voor mensen;

  • die van Yoga en persoonlijke ontwikkeling houden
  • die meer willen leven vanuit hun hart
  • die een betere balans willen tussen body-mind-soul.
  • die er even tussen uit willen en daarbij terug willen gaan naar de kern van hun bestaan
  • die meer regie willen hebben over hun leven
  • die na een stress volle periode willen ontspannen en opladen
  • die zin hebben om in een gezellig en ontspannen setting yoga te ontdekken of juist hun yoga niveau verder willen ontwikkelen


Praktische Informatie

De retreat vindt plaats op een fantastische plek in Westelbeers (NB) helemaal in de natuur. Vanuit daar loop je zo het bos in en zijn er mooie fietsroutes. Op deze bijzondere plek heerst er een rustige, ontspannen en open sfeer. Het maximale aantal personen voor een retreat is 12 waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. 

Copyright @ All Rights Reserved