Moeder & Dochter Retreat

Moeder & Dochter Retreat


Deze retreat is een onvergetelijke ervaring voor moeder en dochter! Je leert elkaar nog beter kennen en begrijpen. De verbinding tussen moeder en dochter is iets heel bijzonders en waardevols. Daarmee vertel ik niets nieuws. Ondanks deze verbinding leert de praktijk dat het contact tussen moeder en dochter niet altijd vanzelf gaat. Dit kan komen door veranderingen binnen het gezin, maar zeker ook op het moment dat de dochter meer en meer een zelfstandige vrouw wordt. Het is dan vaak ook echt een uitdaging om elkaar weer te vinden als je elkaar bent kwijtgeraakt. In jullie drukke leven is er bijvoorbeeld nog weinig tijd voor echt contact zoals dat er misschien vroeger wel was. Het is soms ook zoeken naar hoe je je tot elkaar verhoudt in een nieuwe levensfase, bijvoorbeeld als er (klein)kinderen komen of misschien juist ook als je te maken krijgt met verlies door scheiding of ziekte.


Deze 5-daagse moeder-dochter retreat staat in teken van jullie en de diepere verbinding tussen jullie! Het weer echt zien en voelen van elkaar. Het startpunt is leven vanuit je hart en groeien naar bewustzijn. Vanuit daar ontstaat de echte verbinding met elkaar. Een  nieuwe en verdiepende manier van verbinding en elkaar werkelijk zien in wie je bent.


Tijdens de retreat is er natuurlijk ook alle ruimte voor tijd samen. De dag begint met een inhoudelijk programma en in de middag doen we een ontspannende en ook actieve activiteit. De retreat wordt verzorgd in samenwerking met Willeke van Barneveld. Zij is lichtcoach en psychologe en niet toevallig, ook mijn moeder.


Voor wie?

Voor moeders en volwassen dochters

  • die al een fantastische relatie hebben
  • die belemmerende patronen willen doorbreken
  • die quality tijd met elkaar willen doorbrengen in een prachtige omgeving en ook hun relatie verder willen ontwikkelen.
  • die verlangen naar meer verbinding met elkaar
  • die de afgelopen tijd niet de gewenste moeder & dochter relatie hebben gehad
  • die zichzelf (nog) meer willen openstellen voor de ander
  • die samen onvergetelijke momenten en mooie herinneringen willen creĆ«ren


Praktische Informatie

De retreat vindt plaats op een fantastische plek in Spanje dichtbij mooie wandel-  en fietsroutes en op ongeveer 15 minuten rijden van het strand en de intens blauwe zee. Op deze bijzondere plek heerst er een rustige, ontspannen en open sfeer. Het maximale aantal personen voor een retreat is 8 waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht.  Het vliegveld Alicante is op 25 km afstand en in zo'n 20 minuten te bereiken.