Angst Retreat

Angst Retreat


Dit is een confronterende maar onvergetelijke retreat. Heb je last van paniekaanvallen en wil je de regie weer terug over je leven? Of wil je meer grip krijgen op een specifieke terugkerende angst? Deze Angst Retreat staat in teken van het leven in vrijheid vanuit vertrouwen. 


Door middel van verschillende technieken, oefeningen en activiteiten gaan we je angst overwinnen. Het goede nieuws is dat je dit niet helemaal alleen hoeft te doen, wij zijn er voor je!

Lichtcoach en psychologe Willeke van Barneveld zal door middel van effectieve technieken zoals EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing) en EFT (Emotional Freedom Techniques) de nodige ondersteuning bieden.


Daarnaast zal ik als ervaringsdeskundige en coach je ondersteunen en begeleiden in het proces.

Tijdens de 5-daagse retreat lopen de activiteiten uiteen van fiets- en wandelactiviteiten tot persoonlijke coachsessies. De activiteiten staan in het teken van je angst maar ook van de balans tussen body-mind-soul. Hierdoor kan je meer in contact komen met jezelf en bewuster leven vanuit je hart en vanuit vertrouwen. In het programma is er ruimte genoeg voor ontspanning en momenten om even lekker met jezelf te zijn.


Voor wie?

Voor volwassenen

  • die leven met een (terugkerende) angst
  • die belemmerende angstpatronen en gedachtes willen doorbreken
  • die tijd willen doorbrengen in een prachtige omgeving en daarnaast zich verder willen ontwikkelingen
  • die verlangen naar meer regie over hun leven
  • die van hun paniekaanvallen af willen
  • die meer willen leven vanuit vertrouwen


    Praktische Informatie

    De retreat vindt plaats op een fantastische plek in Spanje dichtbij mooie wandel-  en fietsroutes en op ongeveer 15 minuten rijden van het strand en de intens blauwe zee. Op deze bijzondere plek heerst er een rustige, ontspannen en open sfeer. Het maximale aantal personen voor een retreat is 8 waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht.  Het vliegveld Alicante is op 25 km afstand en in zo'n 20 minuten te bereiken.