Psycholoog Nieuw Vennep

Coach of psycholoog Nieuw-Vennep die jou echt begrijpt


Ben je op zoek naar een coach of psycholoog Nieuw-Vennep die jou echt begrijpt? Die zijn of haar kennis niet alleen uit boeken heeft verkregen maar ook vooral door eigen ervaring? Maak dan kennis met mij, Mirjam Amoraal. Ik ben de oprichtster van BMS-coaching en zie het als mijn passie om andere mensen te helpen en te inspireren. Door mijn eigen ervaring met onder andere paniekaanvallen kan ik me goed inleven in mensen met angsten. Daarnaast heb ik zelf veel tijd geïnvesteerd in persoonlijke groei, waardoor ik als ervaringsdeskundige en coach jou op weg kan helpen naar een bewust en gelukkige toekomst.

 

Psychologen Nieuw-Vennep of een coach?


Het verschil tussen psychologen Nieuw-Vennep of een coach? Dat is dat een coach jou vooral helpt bij levensvragen, stress en het krijgen van de regie over je leven. Het vinden van jouw kracht en het overwinnen van angst zijn punten waarbij ik je goed kan helpen. Dit doe ik door out of the box te denken en op een creatieve en praktische manier coaching sessies te organiseren. Met hulp van oefeningen, therapieën en gesprekken gaan we aan de slag met jouw vraagstukken. Bij ernstige psychische klachten kan het wellicht een goed idee zijn om daarnaast een afspraak te maken bij een psycholoog.

 

BMS-coaching: alternatief voor psychologenpraktijk Nieuw-Vennep


BMS-coaching is een goed alternatief als je op zoek bent naar een psychologenpraktijk Nieuw-Vennep. Via coaching behaal je vaak goede resultaten en krijg je het duwtje in de rug die je nodig hebt. Mocht ik merken dat ik je niet voldoende kan helpen met je problematiek, dan zal ik je uiteraard altijd verder verwijzen naar een psycholoog. Wil je meer informatie over mij en mijn werkwijze? Neem dan een kijkje op mijn website of contacteer mij direct. Je bereikt mij via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Graag tot snel!