Over mij

Over mij


Voordat je contact met mij opneemt wil je misschien wel wat meer over mij weten. Snap ik! Hier lees je waarom ik mijn praktijk begonnen ben en wat ik voor je kan doen.


Mijn naam is Mirjam Amoraal. De afgelopen jaren heb ik mij op verschillende gebieden ontwikkeld. Naast financiële studies heb ik ook veel opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De coachopleiding die ik heb afgerond heeft de meeste indruk op mij gemaakt en hierdoor is mijn verlangen om mensen te helpen weer volledig aangewakkerd.


Al van kleins af aan was ik voor alles wat je maar kan bedenken bang. Op mijn 16de ging de angst nog een stap verder en uitte het zich in paniekaanvallen. Voordat ik het wist zat ik in een negatieve spiraal van angst waarbij ik op mijn dieptepunt zelfs niet meer mijn huis uit durfde. Achteraf kan ik zeggen dat de scheiding van mijn ouders en het zoeken naar omgang met mijn hoogsensitiviteit beide een belangrijke trigger zijn geweest voor mijn paniekaanvallen.  


Inmiddels voel ik mij fysiek en mentaal sterker dan ooit; ren ik marathons en daag mezelf op verschillende vlakken flink uit. Dit geeft mij keer op keer een enorme kick en een gevoel van overwinning op mezelf. Dit gevoel en het bewust leven vanuit liefde en vertrouwen in plaats vanuit angst, gun ik iedereen! Doordat ik een goede balans heb gevonden tussen body-mind-soul voel ik mij een vrijer persoon en meer in contact met mijzelf. Die balans en het in contact zijn met mezelf hebben ook geholpen om de relatie met mijn beide ouders te herstellen. Daarnaast levert het mij ook open en diepere verbindingen waarbij ik mezelf niet verlies en duidelijk mijn grenzen aan kan geven. 

   

Op een doelgerichte en positieve manier zou ik je graag willen coachen en begeleiden. Dit kan zijn om je angst aan te pakken of om nog bewuster in het leven te staan en balans te vinden tussen body-mind-soul. Hierdoor kom je meer in je kracht. In het traject breng ik verschillende technieken samen en kijken we vooral naar hetgeen dat voor jou werkt. Hierbij ligt de focus op wat je wél wil!


Ontzettend dankbaar en blij ben ik dat ik naast het coaching ook retreats aan kan bieden. In het bijzonder de Moeder & Dochter retreat die ik in samenwerking met mijn moeder geef. Van jongsaf aan had ik namelijk een enorm sterke band met mijn moeder. Bij haar voelde ik mij veilig en we voelden elkaar feilloos aan. Op mijn 14de toen mijn ouders gingen scheiden. Mijn moeder vertrok kort daarna met haar nieuwe partner naar wat op dat moment, heel ver weg leek. Het contact was lastig en niet meer zoals het was. Het onzichtbare lijntje wat we altijd hadden leek verbroken. Inmiddels is onze band weer gegroeid en is er een waardevolle en oprecht verbinding ontstaan op een diepere laag. Dit gun ik elke dochter!