Life coach Leiden

Life coach Leiden: breng je leven in balans


Een life coach Leiden helpt je bij het oplossen van problemen waar jij in het dagelijkse leven tegen aan loopt. Zo heb je misschien het gevoel op de automatische piloot te leven, vind je het lastig om keuzes te maken of zit je vast in een slecht patroon. BMS-coaching helpt jou met al deze problemen en meer. Ik, Mirjam Amoraal, ben namelijk een bevlogen en positieve life coach die jou handvatten geeft om je leven weer in balans te brengen. Door je bewust te maken van een aantal belangrijke zaken, oefeningen te doen en gesprekken te voeren help ik jou je hart te volgen. Alleen door je hart te volgen, word je namelijk echt gelukkig!

 

Mirjam Amoraal: coach life Leiden


Voor een coach life Leiden ben je aan het goede adres bij BMS-coaching. Door mijn hoogsensitiviteit en eigen ervaring, kan ik me namelijk uitstekend inleven in mensen en verschillende situaties. Mijn doel is dan ook om mensen te helpen, te begeleiden en te inspireren. De coaching sessies zijn gericht op bewust leven, maar ook voor andere problemen kun je bij mij terecht. Bijvoorbeeld als je last hebt van paniekaanvallen of een angst hebt die je leven beheerst. Op de website lees je het een en ander terug over de zaken waarmee ik je kan helpen en mijn eigen achtergrond.

 

Afspraak maken met de life coach in Leiden


Als life coach in Leiden werk ik zo flexibel mogelijk. Zo kunnen we coaching sessies via videogesprekken voeren, maar is het ook mogelijk om een afspraak te maken op mijn locatie in Nieuw-Vennep of bij jou thuis. Wil je liever in de natuur rustig bijpraten? Bespreek dan eens de mogelijkheid voor een coaching sessie op het strand. Meer informatie over mij, mijn ervaring en tarieven vind je op mijn website. Uiteraard kun je me ook altijd contacteren via de e-mail, mijn telefoonnummer of het online contactformulier. Ik doe mijn best je zo snel mogelijk te antwoorden en op weg te helpen naar een gelukkig en bewust leven!