BMS-Coaching

BMS – Coaching


Herken je dat? Je rijdt op de snelweg en je bent zo in gedachten verzonken dat je je afslag heb gemist (‘SHIT!!!’). Misschien gebeurt dit ook wel op ander vlakken in je leven. Maak jij bewuste keuzes? En maak je ze vanuit je hart of vanuit je hoofd?


Als je op de ‘automatische piloot’ door het leven gaat en weinig bewuste keuzes maakt ervaar je vaak minder geluksmomenten. Misschien laat jij je onbewust wel leiden door wat anderen van je keuze zouden kunnen vinden en wat er van je verwacht wordt. Hoe zou het zijn om bewust te kiezen en vaker je hart te kunnen volgen?


Graag wil ik je coachen en begeleiden om bewuster in het leven te staan. Als je bewuster in het leven staat ben je meer in contact met je zelf en kan je patronen en aangeleerd gedrag herkennen en  veranderen. Hierdoor krijg je meer regie over je leven en kom je steeds meer tot de kern van je bestaan.


Met verschillende technieken en oefeningen gaan we op zoek naar jouw manier van bewuster leven.  Hierbij gaan we op zoek naar de juiste balans tussen lichaam, hoofd en hart voor jou!


Heb je behoefte om hier over door te praten? Neem dan contact met mij op voor een kosteloze online afspraak van ongeveer 30 minuten! Gewoon omdat ik graag wil ondersteunen en inspireren waar ik kan.